top of page

The Ritz-Carlton, İstanbul iletişim çalışmaları için GIS Consult ile anlaştı


Dünyanın en lüks otel zincirlerinden The Ritz-Carlton, İstanbul iletişim çalışmaları için GIS Consult ile el sıkıştı.

the ritz carlton istanbul iletişim ajansı gis consult oldu

The Ritz- Carlton, İstanbul iletişim çalışmaları için GIS Consult ile anlaştı. GIS Consult, otele stratejik iletişim, etkinlik yönetimi, kurumsal iletişim ve medya ilişkileri konusunda destek sunacak.

Küresel otel lideri Mariott International’ın lüks markası The Ritz-Carlton, İstanbul bu yıl Condé Nast Traveller’ın okuyucuları tarafından belirlenen ‘En İyiler’ listesinde, İstanbul’un ‘En İyi Oteli’ seçildi. Açıldığı tarihten bugüne kadar 2 milyonun üzerinde yerli ve yabancı misafiri ağırlayan ve Avrupa otelleri arasında “misafir memnuniyeti en yüksek otel” olma başarısını gösteren The Ritz-Carlton, İstanbul misafirleri kadar çalışan memnuniyetine verdiği değerle turizm sektöründe öncü olmuş durumda. 30 ülkede dünya genelinde 91 oteli bulunan The Ritz-Carlton, İstanbul dünyanın en köklü otelcilik geleneğini Türk misafirperverliği ile harmanlayarak dünya standartlarının ötesinde bir hizmet anlayışı ile buluşturuyor.

2013 yılında kurulan GIS Consult ise dijital dünyadaki gelişimi yakından izler, geleneksel iletişim metotlarını birleştirerek çalışmayı hedefler. Bünyesindeki Cisco, Omurga Portföy, Crossover, Ecolab gibi seçkin markalara iletişim danışmanlığı hizmeti sunar.

bottom of page