top of page

PLAT Derneği iletişim çalışmaları için GIS Consult’ı seçti


Bünyesinde 100’den fazla üretici firma olan PLAT Derneği, aktif iletişim çalışmaları için GIS Consult ile el sıkıştı.

Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği (PLAT) iletişim çalışmaları için GIS Consult ile anlaştı. GIS Consult, derneğe stratejik iletişim, etkinlik yönetimi, kurumsal iletişim ve medya ilişkileri konusunda destek sunacak.

PLAT Derneği, 2000 yılından bu yana tüm dünyada giderek daha etkin olan özel markalı ürünler pazarı konusunda kamuoyunu bilinçlendirmeyi hedefliyor ve üretici ile tedarikçilerin sorunlarına çözüm odaklı çalışmalar yürütüyor. Üyeleri arasında Türkiye’nin önde gelen sanayicilerinin ve zincir marketlerinin olduğu PLAT, özel markalı ürünler pazarında üretici, zincir mağazalar ve tüketiciler nezdinde en yetkili sivil toplum kuruluşu konumunda… Derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığını ise Koruma Temizlik A.Ş. Genel Müdürü M.İmer ÖZER yapıyor.

2013 yılında kurulan GIS Consult dijital dünyadaki gelişimi yakından izler, geleneksel iletişim metotlarını birleştirerek çalışmayı hedefler. Bünyesindeki Cisco, Esin Avukatlık Ortaklığı, Thoughtworks, Omurga Portföy, Ofix.com gibi seçkin markalara iletişim danışmanlığı hizmeti sunar.


bottom of page